Tilbud på sejl til Drabant 22

Ole Faurschou, D185 Marie af Humlum har december 2008 haft kontakt med nedenstående sejllofter. Bemærk at tilbudene er tidsbegrænsede. Henvis til Drabant 22-klubben ved henvendelser til sejllofterne.

 

Erfaringer hører vi gerne om via http://blog.drabant22.dk

 

d22

 

Hjem

Historie

Fartøjsfortegnelse

Galleri

Bådnyt's test

Sejl & trim

Rig

Blog

Facebook

Links, køb og salg m.v.

 

 

 

 

 

Lee sails er et firma fra Hong Kong. Køber man her, handler man reelt med Hong Kong. Tilbuddet er afgivet fra deres danske agent Carsten Jørgensen, men han er i princippet kun formidler af tilbuddet og har ikke noget økonomisk mellemværende med kunderne.

I tilfælde af reklamation, skal sejlene altså i pricippet til Hong Kong, men vi bliver i materialet forsikret om, at der meget sjældent er problemer med kvaliteten. Hjemmeside er http://leesails.dk

 

 

TILBUD(DACRON)

 

 

 

Christian Rasmussen sejl holder til i Danmark, men får lavet alle sejl hos den samme polske producent, nemlig Vector Sails. Her er arbejdskraften billigere end i Danmark, og det skulle forklare at prisen er lavere end hos et dansk sejlloft.

Hjemmeside: www.christianrasmussensejl.dk se også http://www.sejlmager.dk, hvor der bl.a. er eksempler på tidligere fremstillede sejl,

 

TILBUD (DACRON)

 

 

Zar Sails ved Henrik Bondgård fungerer i princippet på samme måde som Christian Rasmussen sejl. Sejlene bliver altså ikke lavet i Danmark, men Henrik indhenter tilbud fra forskellige sejllofter i Baltikum, Polen og Rusland. Zar Sails har tidligere afgivet tilbud til sejlklubber, f.eks. Albin Vega.

Hjemmeside: www.zar-sails.dk

 

TILBUD (HTPplus)

 

TILBUD (DACRON)